Publicerad den 10 Apr 2024

2024 åker vi över till Gilleleje tillsammans, denna gången från Höganäs!
Vi ser alla fram emot detta populära evenemang.

Danmark-premiär för Rotarybåten!

2024 åker vi över till Gilleleje tillsammans!

Söndagen den 26 maj - avgång kl. 11.00 från Höganäs hamn.
Normal restid är en dryg halvtimme. Beräknad återkomst till Höganäs hamn ca kl 15.45.

Med M/S Agnes af Torekov och befälhavaren Nils Möller åker vi över sundet från Höganäs hamn för en härlig dag i Gilleleje! Vid gott väder tar vi en utökad tur via mäktiga Kullaberg.
Ombord har vi med oss guiden Ingrid Persson Skog som kommer att ge kul kunskap och förhoppningsvis en och annan anekdot.
Vill ni luncha i Gilleleje rekommenderas att ni bokar bord. Alternatvt packa en egen lunchväska.

Under färden uppskattar vi deltagande i klubbens välgörenhetslotteri där överskottet oavkortat går till Empowering Girls och GIRL CHILD EDUCATION FUND IN SRI LANKA, där motiverade flickor ges chansen till fortsatta studier. Följ gärna detta arbetet på vår hemsida.

Allt överskott skänks, som alltid, till välgörande ändamål!

Anmälan: Anmälan sker här på vår hemsida, men aktiveras först då avgiften är swishad

Pris t/r: 500 kr, swisha 123 048 13 09   Märk betalningen: ROTARYBÅTEN & ditt namn. I priset ingår båtresan och guidning.

Viktigt: Ta gärna med mat och dryck enligt eget önskemål. Kläder och skor efter väder.

Förbehåll: Båtturen ställs in vid dåligt sjöväder eller om vi får färre än 50 anmälningar