Publicerad den 08 Mar 2024
I ljuset av Internationella Kvinnodagen berättar vi om vår nya satsning!
Ängelholm-Bjäre Rotaryklubb kommer att satsa på utbildning för fem flickor på Sri Lanka under fem år. Vi har tidigare med stor framgång samarbetat med Kandy Hill Capital RC på Sri Lanka och fördjupar nu samarbetet med en ambitiös satsning på att få flickor att fortsätta sin skolgång med högre utbildning. Flickorna kommer att följas ända fram till anställning. Det är en stor och seriös satsning av Kandy Hill Capital RC och vi har glädjen att, tillsammans med fler klubbar i District 2400 (2395), OCH företag i området att stötta projektet ekonomiskt. Du kommer att kunna följa vår satsning här och på våra sociala medier framöver.

Empowering Girls-kommittén i. klubben består av sammankallande Cecilia Eliasson, samt Leif Quist och Ann Lönnberg.

Intresserad av att vara med i projektet?
Hör av dig till Cecilia Eliasson.